Fitnessregeling

Om bewegen en sporten te stimuleren biedt de Stichting Openbaar Primair Onderwijs al zijn medewerkers (op dit moment alleen de medewerkers met een vaste aanstelling bij OPOD) de mogelijkheid om gebruik te maken van bedrijfsfitness. Dit houdt in dat het abonnement en de contributie via de werkgever wordt geregeld en dat de contributie wordt verrekend met het bruto loon. Dit maakt sporten financieel een stuk aantrekkelijker. Deze arbeidsvoorwaarde is zowel gezond, voordelig en erg leuk!

OPOD betaalt 5 euro per maand mee aan jouw fitnessabonnement. Het overige abonnementgeld wordt verrekend met jouw brutosalaris, wat je een belastingvoordeel van gemiddeld 40% oplevert. Je kunt zelf kiezen of jij jouw abonnement wilt verrekenen met bruto maandloon, vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering. Dankzij de werkgeversbijdrage en het belastingvoordeel fitness jij gemiddeld maar liefst 50% goedkoper!

OPOD heeft de bedrijfsfitnessregeling ondergebracht bij Bedrijfsfitness Nederland. Bij deze organisatie zijn meer dan 2.000 fitnesscentra aangesloten. Er is dus altijd een centrum bij jou in de buurt. Over de regeling is meer te lezen op www.mijnfitnessplan.nl. Op deze site kan je je ook aanmelden. Hier is een speciale inlogcode voor nodig. Deze is op te vragen bij de afdeling HR op het stafbureau of terug te vinden op de poster bij jou op school. Je kan ook contact opnemen met Bedrijfsfitness Nederland. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur via 0513 - 633111 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Veel bedrijfsfitnessplezier gewenst!!